Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklart

Rensar tankarna på vägen där ingen går
Där tystnaden ekar i mitt tomma skal
Och jag inte längre förmår att vara jag
En ensam sanning där jag just står
Utan att längre nå fram med ordens val
Jag vet stjärnklart vad som fattas mig
Men är det detsamma även för dig?




Bunden vers (Rim) av knuckleheadofstate
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-22 10:50



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Skräm fram dom inre demonerna
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

knuckleheadofstate
knuckleheadofstate