Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köld

Kalldrag.

Det är som en kyla som lägger sig brevid dig i sängen om natten.

Den följer din kroppsform och smeker dig så du ryser.

Som en sängkamrat från havet.

Som lämnar kalla salta fläckar efter sig.

En mara.

En dröm.

En köld som inte går att beskriva.

Den stannar i dig och lämnar dig inte.

En kärna.

Kalldrag.




Övriga genrer av Pauline Pousár
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-25 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár