Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gåtfulla folket

De med välbäddade, vita och fläckfria sängar
där inte en enda skrynkla får bo

Är ofta de med spritflaskor, knivar, och kattungars kranium
gömda under sängen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Carlberg
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-28 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Carlberg