Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka vråer

Jag väntar. Det spelar ingen roll vilket håll jag vrider mig åt, det finns alltid en mörk vrå bakom. Jag väntar på det. Jag vet att det kommer, men aldrig var. Aldrig när. Jag väntar på att naglarna ska komma. Ska öppna röda bäckar på min rygg. Var kommer dem ifrån? Vad kan någonsin ha sådana långa naglar, nästintill samma längd som min arm. Jag vet att dem kommer, dem närmar sig alltid. Men när kommer den besluta att nu är rätt tid? Jag väntar.




Skapa | Skriva av Förgätmejej
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-08-29 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej