Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad, tagning...

På gränsen
Står där...
Flyter
Hänger
Andas
Väntar
Myrornas krig
Innan nästa bild
Precis innan
Innan ett ja
Innan ett nej
Ett val att stå kvar
Eller välja rörelse
Min tid
En tid
Mellan epoker

Balanserar
Vill falla
Möta det nya
Våga
Kasta loss
Med öppna armar
Men står kvar
Står kvar, lite till
Med...
En fot i det som var
En tå i det som kommer

Det handlar inte om att fiska strömming och få många på krokarna. Det handlar om att hitta rätt.
En krok.
En baddare.

Eller...
Så får det vara!




Fri vers av Uråldrig
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-29 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig