Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kapitulerar

Och rösten,
skriken som är högre än något man egentligen kan höra,
är tillbaka.
Sen som jag inte har hört på år är tillbaka.
Tillbaka i mig.
Har tagit över min kropp som en parasit.
Och jag kapitulerar.
Ibland är jag mest rädd för mig själv




Prosa (Kortnovell) av Friedaapelquist
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-30 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Friedaapelquist