Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutstationen

Du sa att du skulle köpa en biljett till lycka,
Ge den till mig
Jag kunde äntligan
Andas — inte bara för att få er att tro att alt var okej.
Du gav den till mig
och inte förrän jag satte mig på tåget fattade jag att slutstationen var
Helvetet




Prosa (Kortnovell) av Friedaapelquist
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-30 17:56



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En oerhört stark text, snyggt och skrämmande med titel som förhöjer.
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Friedaapelquist