Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra sönder varandra

”Jag. Jag älskar. dig. Alltså jag menar. Jag. Utan dig. Det går. inte. Utan dig. Skulle gå sönder.”
”Jag med. Utan dig. Gå sönder.” Det känns sant när han säger det. Och när jag säger det.
Men jag undrar
Är det inte vi som gör sönder varandra?




Prosa (Kortnovell) av Friedaapelquist
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-30 17:54



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vändningen gjorde denna intressant
i ett drama som man varit med om.
2021-09-02

  Kajan VIP
Minidrama med överraskande avslutningsrad, bra text.
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Friedaapelquist