Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven

Kniven
Gav dig kniven
Du gav den tillbaka
Trodde att jag kunde lita på dig.




Prosa (Kortnovell) av Friedaapelquist
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-30 17:57



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En väldigt bra mininovell ! Läser in det största av förtroenden här. Laddat bildspråk ett plus.
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Friedaapelquist