Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnium

Varje natt

Går jag ned till källaren
finner vackrare möbler
ljuvare dofter
fler rum
och japanska trädgårdar utanför fönstret

Men mest av allt en ärlighet
starkare än pansar
sprödare än sorgmantelns vinge.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Carlberg
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-02 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Carlberg