Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Fjärilen av Tomas Karlsson


Lycka

Krama ej för hårt
lyckan kan då
sippra ut mellan
dina fingrar
som sand
i din hand




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-09-05 15:39



Bookmark and Share


  Respons VIP
Klokt!
2021-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Håller man för hårt, är risken stor att man förlorar den.
2021-09-06

  Feliaxel VIP
Tänkvärda rader
2021-09-06

  ULJO
Finkänslghet gäller
2021-09-06

  Bengt H VIP
Sympatisk tolkning av Tomas
2021-09-05

  AiA Maria den fria

Lycka är intet att fånga
ej heller att hålla kvar

Släpp taget

I frihet
-allt kommer åter

Tack!
2021-09-05

    Sefarge VIP
Om man orkar
Får väl ge tillbaks
Kramer mot Kramer?
;)
2021-09-05

  Tomas Karlsson VIP
Jag tackar! :-)
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP