Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skratta

Att skratta

är det att skratta

mitt upp i ansiktet på din granne

att skratta för dig själv

eller att inte skratta  alls?

 

Bohemen i höstkvällen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-09-07 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP