Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftning

septembervindar
tunna viskningar
trötta såriga hjärtan




Bunden vers (Haiku) av Christer Foghagen VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-09-09 20:35



Bookmark and Share


    Yeahsper
Bra!
2023-08-31

    ej medlem längre
Din haiku påminner om ett brinnande höstlöv som sprakar till av skörhet, buren av poetisk träffsäkerhet.
2021-09-12

  Kajan VIP
Koncentrerad, därigenom förädlad istället för urlakad, gillas mycket !

2021-09-10

  Poesia VIP
Avskalat, vackert och igenkännande.

*applåd*
2021-09-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Denna uttrycker allt jag känner just nu. Tack.
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP