Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren

Du är den ensamma vandraren

genom natten

i morgondimman som en skugga

Du rör dig i dina kvarter

men ändå som en främling

Du står i kön på ICA

eller Coop eller Preem

Där alla tycker sig känna dig

och huvuden nickar

åt ditt håll

I mungipan spelar ditt leende

för ingen känner dig riktigt

Du är den ensamma vandraren

genom gator och torg

På väg mot mål

du inte känner

än




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-09 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP