Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... med verkligheten som blint vittne och alibi


Rakt in i perspektivet



utanför fönstret rusade landskapet förbi, som
minnen innan dom hänt på nåt vis,
vyer av landskap i höstens alla färger for förbi

rytmen av tåget blev snart ett med hypnosen
av puls i kombination med insikten om slutet


- så jag blundade,
och plötsligt såg jag







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-12 23:08



Bookmark and Share


  Trollbunden
Bra.
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP