Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sagolik idé kan snabbt bli allt annat


På dejt med en fabel



nog för att smaken trotsade alla förväntningar
men att behöva spotta ut stjärtfenan på duken
kändes fel, och ryggfenan dessutom

Dejten tappade aptiten, hon var själv halvblod
med släktingar ännu i livet som sjöjungfrur,
jag vet jag utmanade med att ta henne med dit


Nästa gång petade hon i maten, en soppa kokt
på penisar och testiklar medan jag själv åt fisk

vi åt under tystnad, mest jag,
sen gick vi åt varsitt håll igen



Det blev ingen mer dejt men hennes bror kom
förbi en dag och bjöd på "havets mjöd" vilket
smakade ungefär som kamomillte men starkt


gommen domnade bort först, sen förståndet..







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-13 00:29



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Va säger man ? Bruden var inte oralt lagd eller nåt....sen skvallrade hon på brorsan....inte snällt.
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP