Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR KÄRLEKENS SKULL

Hon levde tårlös

närde sig på hat

tills kärleken kom

dyrkade upp

sargade hjärtat

och flyttade in

för alltid




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-09-14 18:53



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Att bli fullt levande igen, mycket fint.
2021-09-15

    Lena Staaf VIP
Kärlek som åstadkommer det omöjliga.
2021-09-15

  AiA Maria den fria

Kraftfull transformation!

Hat och kärlek
varandras polariteter

Kanske är det så att vi behöver uppleva det ena för att på djupet veta det andra


Tack!
2021-09-15

  Susen VIP
Kärlek är livet
2021-09-15

  Öknens Ros VIP
Förlösande, befriande, kärlek är vad människor behöver.
2021-09-15

  Feliaxel VIP
Kärlek är fantastisk
2021-09-15

  ULJO
Kärleken gör underverk
2021-09-15

  Cikoria Blå VIP
Den där kärleken gör under den.
Fina ord.
2021-09-15

  Niliboy
Ja, så skall det vara, vi måste bara låta kärleken flytta in annars kan vi gå förlorade!
2021-09-14

  Solstrale VIP
Så vackert när du inger hopp i dina rader!
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP