Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text En haiku till Arvika. Av Marcus Briheim 2021-09-16 00:37. Datum och tid anger då jag läste hans text.


Kommentar på en text (2318) rim på sex rader




Ungefär som veckans händelse
kan den har en sorts ändelse

en glad och fin sådan även
eller bara blott som däven

omväxlande i fall om vart
stundom något underbart....




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-14 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP