Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstkärlek

En rogivande känsla infinner sig
Älskar trädens fantastiska färger
Älskar att krypa ner under filten
Och mysa med min älskling
Baka äppelkaka till kaffestunden
Av svenska fantastiska äpplen
Att se ljungen slå ut i ett lila hav
Och njuta av svampplockningen
Så underbart




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-16 10:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så härligt beskrivet så det känns och inspirerar!
2021-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till kärleken och naturen.
2021-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd hyllning till den vackra hösten och kärleken, som lever och andas.
2021-09-16

  ULJO
Fin hyllning till hösten och kärleken
2021-09-16

  Sparvögat VIP
En vacker tid fyller dina ord…
2021-09-16

  AiA Maria den fria

Tacksamheten
rymmer
allt



Tack!
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP