Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

I tystnades stillhet jag är
i dess oändliga rymd jag finns
ensam och naken
allt jag är och allt jag förblir
kärlek fyller mitt hjärtas djup

En stråle av ljusets kraft
lyser upp min tid
skimrande och vibrerande
jag är och förblir
kärlek ger mig kraft och mod

Skönheten fyller min värld
skratt och glädje
är min källa
som jag är såsom jag förblir
kärlek stor mig tiden ger

Att älska och att få älskas
vår stora gåva given till oss
att finna nåden
skratt och källan
till vår sanna kraft

Kärlek är




Fri vers av Anita Maria
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-19 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Maria
Anita Maria