Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julängeln

My gift is great love
to love and be loved
the greatest gift on earth
with wings of love
I caress your cheek
and whisper in your ears
your heart's flame I light
and the light fills your soul
Come with me in this great love

Min gåva är kärlek stor
Att älska och få älskas
den största gåvan på vår jord
Med kärlekens vingar
smeker jag din kind
och viskar i ditt öra
ditt hjärtas låga jag tänder
och ljuset fyller din själ
Kom med mig i kärlek stor




Fri vers av Anita Maria
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-11 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Maria
Anita Maria