Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande

Det är din väg den enda sanna som leder
till ett fullkomligt öppnande av din själ och ditt hjärta.
Det finns inga genvägar, ingen tid för ånger
och inte heller någon väg tillbaka.
Ingenting är omöjligt längre, önska dig
och vi ger dig alltet och mer därtill.

En gnistrande diamant på ditt finger,
en ljuvlig ros öppnar sina blad och låter
morgondaggen släppa sitt tag i den uppgående solens ljus.
Kärleken fyller varje cell i din kropp
och din själ är fri och svävar högt i den klara rymden
och låter alltet läka alla sår.

I själens boning ett fridens tempel har sin plats.
Att vila här dig kraften ger att hitta det du söker.
Ta din tid här och nu och vi öppnar porten
till din inre skatt så ren och klar
en ljuvlig doft den sprider och kärlek stor i tiden är.
En skönhet stor nu blomstrar på vår jord
i denna prakt vi alla speglar oss och känner nåden stor.

Vi leder dig var sann i kärlek stor och låt din tillit
genomsyra hela ditt väsen och bli din ledstjärna i tidens gång.
Allt är möjligt när du ser vad du snart ska se
och du nu förstår din resa här.
I kärlek stor vi ger dig denna nyckel till den port
som visar alltets kraft.
Där allt är möjligt och du kan visa vägen
till en annan värld av lycka stor och möjligheter.
Var sann i kärleken




Fri vers av Anita Maria
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-09-22 08:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är vägen till verklig frid.
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Anita Maria
Anita Maria