Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför!


Där
för
att
jag
vill
se
om
du
verk
lig
en
vill.




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-22 18:12



Bookmark and Share


  Hogstedt
Varför - Därför.

Enkelt och fint
2021-09-22

  PinkFlamingoWhite
Villkorslöst och bra!
2021-09-22

  Larz Gustafsson VIP
Kvalificerat dravel.
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Eether