Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skugga vandrar.

 

Jag är naken

ända in i min själ.

 

Saknade briserar som bomnber 

i mitt inre.

 

utan dig är jag ingenting

 

Jag strävar efter kärlekens

beslöjande skönhet.

 

Jag söker, jag längtar, jag driver

 

Borta vid horisonten

 

utan djup,

utan mening.

 

Men där borta

där solen går upp

 

En skugga vandrar

en ton slår an

Mitt sinne vaknar

 

till liv

 

och fyller mig med glädje igen.

 

 




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-04-08 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether