Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du?

Jag tar på mig en mask

lagad med silvertejp.

 

Den döljer min fruktan

och smärta så väl.

 

Det är snart måndag

och psyk kommer fråga

 

”Hur mår du?”

 




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 133 gånger
Publicerad 2022-01-24 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether