Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får man exakt vad man ber om!


Dansen den stilla!

Vi sitter gärna still I
Vi spisar både nubbe
och sill

Vi dansar gärna i ring
För när det kommer
omkring

Vi har bara varandra
att tillsammans famna

Vi dansar
Vi hoppar
och skrattar
och ber

Snälla snälla du som bestämmer.
En dans till vi inget mer begör

Snälla snälla du som bestämmer.
Vi fortfarande varandra vill krama
vi klarar oss gärna utan något drama

Men nej du skrattar och ler
Det är inte till mig ni ber.

Men nu när ni har mig på tråden
Självklart jag ej förnekar er råden

Så håll fast
och håll tätt

För nu kommer karnevalen
som ni så högt om bett

Ni har varandra men ber hela tiden om mer.
Ni glömmer bort kostnaderna dem höga
bara blir fler och fler

Precis som i en korsning
Min önskan har ett pris
Ni nu för alltid vandrar hand i hand
med skuggornas mästare.

Men nej på detta ni ej tänker
så säg det igen och självklart
jag er önskan accepterar snart.




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-09-22 19:06



Bookmark and Share


  Hogstedt
Dansa bör man annars dör man.

En bra och trevlig sak om konsekvenser av val och önskningar.
2021-09-22

  PinkFlamingoWhite
Ibland ber man om mer än man vill ha!

Bra bra bra.
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Eether