Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen överlever sin egen död men alla kan försöka


Ett ridderligt fiasko



han bet sig i läppen så hårt att blodet
rann över hakan, förvisso ikapp med
tårarna som inte kom förrän för sent

-stoltheten kvävde långsamt viljan i
tom takt med hans egen självömkan


En patetisk suck senare dog hoppet







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-23 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP