Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hösthonung


haiku23sep21:3

Sommarens blomning
är förbi men honungens
minnen återstår.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-23 10:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En bi-smak av sommar dröjer sig kvar. Så att säga.
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP