Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollspel

Nattsvart matthet
inväntar morgondagen
ljudlöst skrikande

Omsorgsfullt oförberedd
vakar sömnlösheten
inväntar de insikter

Så går färden
ruttplanerad förhoppningsvis
ändå okänd

Dårskap kan misstas
även genialitet
om en roll spelas väl

Så när kärlek
finns som grundsten
kan man allt förlåta

Även älskande
kan sakna färdigheter
trösta varann

Stå upp ny dag gryr
ett varv till
dras slipstenen

Jag spelar min roll väl
får jag hoppas
dåre eller geni




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-30 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP