Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnista

Så enkelt
som en gnista, ett bloss
från elden som brinner
framför oss

Som blomman
skön med sin söta doft
gör hon ditt motstånd bara
till ett stoft

Lågorna
som är tillgivenhet
de bränner märken i
din närhet

Vackra ord
de som smyger undan
väcker inga känslor
för fruktan




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-01 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard