Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skådisfilmis

 

Kolorerade filmisar
de unga samlade på
byttes med bästisar
mot en idol eller två  

Hollywoods grädda
då i sin ungdoms tid   
succé av lättklädda
Elizabeth i pyramid

Brando i Revansch
Dean en Ung Rebell
av storfilmsbransch
bionöje var på kväll

då ridån sen går ner  
skådisen blir legend
i slutscén finalen ger
ett definitivt The End




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-01 20:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Magnicifience! Ja så var det!
2021-10-05

  Niliboy
Inga dåliga skådisar, älskar James Dean!
2021-10-02

    Lena Staaf VIP
Härlig filmisdikt som väcker minnen!
2021-10-02

  Öknens Ros VIP
Åh! Jag har mina filmisar kvar, har även bilder på flygplan. Allt från Hollywoodskådisar (dock inte hockeystjärnor, men kollade alltid på hockey) till popband på 60-talet. Fint snickrat om filmisar!
2021-10-02

  Bodingen VIP
Men den som mest sågs glimma
var Timrås Lennart "Lill-Strimma"!
2021-10-02

    Sefarge VIP
Tjaa?
John Wayne-fans
Fatta ju ingenting
För när allt kom
omkring. Så var
det ju Inge Ham
-marström som
Var "the King"
;)


2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP