Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss

När det är så nytt och magiskt.
Så flyktigt först.
Du tog min hand.

Som en liten heads up men jag var ändå inte beredd.
När du lutade dig fram.
Och jag satt som ett ljus.
Dina läppar mot mina.
Så många år av bitterhet, ful skillsmässa och ensamhet.
Kunde försvinna i en kyss.

Hur kan allt det som eftersöktsökts finnas i en person.
Lika förvånad som alla förälskade personer genom historien. Träff efter träff och du förvånar mig mer och mer. Det lilla jag lärt känna dig.
Så ödmjuk och fin.
Omtänksam och älskvärd.
Finns sådana personer?

Vi har älskat.
Fast vi är så nya.
Det finns så mycket fint i din beröring och jag är inte van. Men så redo, inte beredd, fortsatt förvånad men så redo.

Tack...




Fri vers av Uråldrig
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-01 23:59



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja jättebra
känner igen mig såklart
har nyligen varit där
fint beskrivet , lite rakt på
sorgligt och trasigt vackert
2021-10-02

  Koloristen
Väldigt bra. Stark igenkänningsfaktor.
2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig