Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vänn

Du är som en drog jag aldrig får nog av
Dina ord sporrar mig att tänka, att utvecklas.

Dina insikter förbluffar och förbryllar mig.
Du får mig att vilja få dig att må bra.

Du är allt en sann vän är.

Du håller mig sann mot mig själv.

Du är min vän!




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-02 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether