Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda tårar


Röda tårar, vit hud
grönt och gult där slagen träffat min själ.

Berusande makt utan sympati.

Vackra löften, tomma ord
vansinnet bara ett ögonblick borta

Vanans makt för stor
Brustna kärleksband lagas med silvertejp

Vi nickar och ler undertryckt
mot en välsignad övermakt.

För evigt förlorade i normalitetens skugga




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-02 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether