Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helsingin Sanomat idag


Översättning



Den här veckan har Talibans företrädare
på Tolonews tevekanal gett kvinnorna
ytterligare anvisningar: kvinnor får inte
bära färggranna kläder som väcker
uppmärksamhet, får inte lukta gott eller
använda parfym när de går hemifrån.
Inte heller får de gå i skor som låter.
Klackarnas klapprande väcker uppmärksamhet
hos de unga männen.


Ingen annanstans i världen förbjuds flickor
över 12 år att gå i skolan.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-03 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy fan
Jag blir så uppretad varje gång
Det kokar inuti
Det är hemskt
Hur kan det få fortgå?
Vi var för passiva kommer någon att säga i framtiden
Vi agerar alltid försent
Är vi rädda för Talibanerna?
Är vi rädda för krig?
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP