Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i Livet

Mitt i livet
Vilken väg ska
Jag gå?

Vad är mitt mål?

Som i en höstack
En försvunnen
Nål

Ska jag
Nöja mig
Slå mig till
Ro

Besitter jag
Fortfarande
En framtidstro?

Har fortfarande
Så mycket
Att ge

Finns så mycket
Kvar att uppleva
Och se

Ålder bara
Ett begrepp
Vi höjer insatsen
Ett snäpp

Så ta min hand
Hoppar ut
Någonstans
Landar vi

Tiden är nu
Evigt unga
I vår fantasi












Fri vers av Virvelvind
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-03 20:09



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, ta klivet!
2021-10-07

  Monica Lindgren
Fina och naturliga rim och jättebra innehåll om ett diktjag som står vid ett vägskäl!
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind