Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Torra löv

En samling torra löv
intill sammanfogade stenplattor
en tidig morgon

Gult, rött, brunt och grönt
hopfösta
somliga prasslande

Som tankarna
hopfösta, olikfärgade
somliga prasslande

När dimmorna lättar
blir gråljuset så skarpt
att ögonen kisar

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-05 16:28



Bookmark and Share


  Susen VIP
Hör lövens prasslande. Fint skildrat med tilltalande foto i harmoni
2021-10-05

  ULJO
Men vackert är det.
2021-10-05

  AKT VIP
Känner hur höstvindarna sveper in.
2021-10-05

  Niliboy
Fina jämförelse tankar å prasslande löv av en kisande betraktare!
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP