Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Droppar i luften

Vattnets skum
kastade droppar
gav luften fuktighet

Idag droppar regnet
mot fönsterblecket
byggkranen står stilla

Träden får ett filter
av grådimman
skapas en brunorange ton

En sval vind
smyger in genom fönsterspringan
dagen smyger sig på

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-06 17:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så fint när dagen smyger sig på. Tycker den där byggkranen landar så snyggt i mitten. Effektfullt.
2021-10-11

  M.A.J.R
Underbart förmedlat, du bringar fram alla detaljer med en berättande ton.
2021-10-09

  ULJO
Briljant
2021-10-06

  Niliboy
Så fint!
2021-10-06

  KYREUS of Sweden
Soft
2021-10-06

  Monika A Mirsch VIP
Dikten din är sjungande mjuk,
värmer hjärta och själ!
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP