Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är bekvämt o obekvämt att tillbringa tid i drömmarnas värld. Sedan vaknar en som abrupt av att telefonen ringer eller någon i stolen intill frågar 'Du sover väl inte? Du vet väl hur vanskligt det kan vara att dåsa till i solen?'


Min mentala första resa till...





...en plats jag aldrig besökt förut.
Den är belägen några mil från Liege och där

upplevde jag aldrig någonsin
hur att få punktering,

hur att byta däck på bilen,
medan taxichauffören läste högt för mig

ur en broschyr på franska,
ett språk jag aldrig brytt mig om att lära mig.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-10-08 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP