Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var här

En svag förnimmelse

som när morgondimman
lättar i grynings ljus

föder en påträngande
känsla
om att du varit här

jag vänder mig om
där du låg är lakanen
ljumma

rosa kornblad
ligger utströdda på golvet
som konfetti

Spår efter dig




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-07 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard