Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kostcirkel. Jodå. Nädå. Ärä visst!


Diet-rondell - Tanka

 

På pizzor samlas

fibrer och kolhydrater

samt proteiner

nyttig och näringsrik mat

därav mall för kostcirkel




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-11 22:16



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Pizza har benämts vara
En av de minst magsjuke
Framkallande maträtter
Direkt från ugn till bord!
Vet om det stämmer
Huvudsak för mig
Den är välbränd
Och ej smakar
Mjuk disktrasa
;)




2021-10-12

  Niliboy
Tacka vet jag en redig kött-eller korvstoppat. Köttkorv, buljong å senap. Köttsoppa av älg eller ren!
2021-10-12

  Öknens Ros VIP
Pizza i all ära, men nog är raggmunk ett strå bättre.
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP