Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*Klorofyll i kemin


C55H72O5N4Mg* - Tanka

 

Med vemod jag ser

hur björkarna tappar prakt

pausar verksamhet

stänger klorofyllfabrik

stoppar dess fotosyntes

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-11 20:49



Bookmark and Share


  Loppan på Gotland
Ja höstens alla pausar är ju bitterljuva.. Men snart får vi svänga runt kröken och se våren och ljuset åter spira.


2021-10-12

    Sefarge VIP
Bekrivande
Kretsloppets egen kemi
Verkstad! Då
när björkarna
Strip-tesat sina
löv är vintern
Nära!
;)



2021-10-11

  Niliboy
Huga ligen, är det fotosyntesen?
2021-10-11

  Öknens Ros VIP
När björkens löv faller ner
Står jag där och bara ler
Jag vet att nästa år
Det kommer en ny vår

2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP