Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dekorerad och diplomerad av Fältmarskalk Mannerheim 1940.


Starke Elin - Tanka

 

En stridbar faster

som rättvisekämpe slogs

för allmän rösträtt

överlevde mordförsök

stred även för Finlands sak




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-09 09:55



Bookmark and Share


  Loppan på Gotland
En klok man har fått mig att tro på att tjejer/kvinnor kan..
Bra skrivet som alltid :)
2021-10-10

    Lena Staaf VIP
Kämpande kvinnor är väl värda att lyfta fram.
2021-10-09

  Niliboy
Så fint att ha en sådan faster!
2021-10-09

    Sefarge VIP
Bra upmärksammat människo
-öde ifrån en gången värld
som fött fram den nuvarande!
Starka kvinnors gärningar
Blir sällan hyllade medans
Manshjälte statyer gynnar
Fågelskit-bemålningarna
Runtomkring världens alla
Parker och andra offentliga
utrymmen!



2021-10-09

  Sparvögat VIP
En kvinna, mycket hedersvärd, med hjärtat på det rätta stället…
Väl värd att minnas…

2021-10-09

  Öknens Ros VIP
All heder till denna kvinna.
2021-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP