Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valpkoma

Ständig uppsikt
å nej, en kissfläck på golvet
Måste tittat åt fel håll

Valpen äter,
sover, leker, tar in världen
och läcker som ett såll

Sylvassa tänder
undersöker allt i mitt hem
jag blir alldeles trött

Framför TV-n i mitt knä
är han bara mjuk och gullig
när han sover sött

Kata Strof




Bunden vers (Rim) av Katrina Mann
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-10 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrina Mann