Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den misstrogne.


Otur

 

 

du säger kärlek är en fånig lek

fylld av både svek och smälek

av kärlek är du ingen vän

den har alltid varit din ovän

 

du förbannar varje dag din otur

du frågar dig ständigt hur

du kan låta dig duperas

allting kommer raseras

 

för varje gång det händer

du från kärleken dig vänder

det här är sista gången

du sjunger på sista sången

 

aldrig nånsin bli kär igen

bara vara någons vän

varför öda tid på sådant trams?

när man inte längre kan va' sams

 

du har blivit kall och hård

ett pansar du byggt av stål

ingen kommer mer dig såra

slocknat har kärlekens låga

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-31 08:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ambivalens hår känns men oftast är det mäns och inte för att kvinnan har mens... Bra flöde rytm och rim!
2021-11-02

  Susen VIP
Ett fruset hjärta av flera svek, där modet sviker tillslut
2021-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt skriftat. Det finns säkert många som av olika skäl gett upp kärleken.
2021-11-01

  Bodingen VIP
"Kärleken övervinner allt". Nej, jo, nej, jo, nej, jo, NEJ, JO!!! Ja du ser ju hur det går ;-)
2021-11-01

  ULJO
Kärlek är inte bara en dans på röda rosor
2021-11-01

  Sparvögat VIP
Man får sålla agnarna från vetet för att finna kärlekens sanna låga…
Fint gestaltat.
2021-10-31

  AiA Maria den fria

Tänkvärt och kännbart!

Jag ser kärlek som tillit
dess motsats är rädsla

Medkänsla är kärlekens yttersta

enkelt att känna med ”den misstrogne” men det är inte detsamma som att välja bära dennes bagage...så tänker och känner jag.

Tack!

<3<3<3
2021-10-31

    Lena Staaf VIP
Många besvikelser kan göra att man ger upp.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP