Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Women


the primal force
the heart of life

the energy
of the universe

magic as such
magnificent even more

worshiped she must























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-10 12:04



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Outstanding!
2021-10-12

  Annie b'larsson VIP
Menar du verkligen att alla kvinnor är underbara för att de är kvinnor. Så barnsligt. Det finns massor med elaka jävlar, ofta är det kvinnliga narcissister.
2021-10-10

  Öknens Ros VIP
Just beautiful!
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP