Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When Tears Are Falling

It hurts
when my tears are falling

They feel
like burning flames

like lava
Pouring down my

cheekbones

Can I
turn them into ashes

I think
that would be less painful

To feel
it pouring down my

cheekbones




Fri vers av Sara S Aldebe
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-10 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara S Aldebe
Sara S Aldebe