Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollande


det är så underbart, Ni är så underbara
våra båda hjärnor, vårat sinne, våran själ

vi är så besmälta, som en ring runt ert lillfinger























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-11 16:05



Bookmark and Share


  aol
Gillas verkligen cirkeln är sannerligen sluten
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP