Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I smala korridorer behövs inga pelare


Den avyttrande frihetens uppförande
verkar ha erhållits byggnadslov
av yttrandefrihetens slummer.




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 156 gånger
Publicerad 2021-10-11 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet