Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr i tiden

 

Förr i tiden löste man

Rebus, korsord och anagram 

Nu löser man inget, man lägger

Upp bilder på Instagram

 

Förr i tiden skrev man

Brev och skickade vykort

Nu skickar man inget, man slänger

Iväg mejl för det ska gå fort

 

Förr i tiden lekte man

Med barnen diverse lekar

Nu leker man inget, man tittar

På skärmen och pekar 

 

Förr i tiden levde man

Livet, var ute i naturen 

Nu lever man inte, man är 

Den uppställda pappfiguren 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-13 23:03



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Speglingar

Tänkvärda

Viktiga

Tack!
2021-10-14

  Gunwale VIP
Sorgligt. Och löser man ändå ett korsord - och fastnar - är det bara att klicka och få hjälp av andra lösare. Fusk.
Förhoppningsvis hittar barnen tillbaka till de fysiska lekarna och vi alla till liv och natur!
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP